Malinda Van 't Merelsnest
Merrie | BWP | 2012 | vos

Nabab de Rêve x Darco x Hedjaz
Pedigree moeder Wendelina

Wendelina is de volle zus van tweevoudig Olympisch teamkampioen Sapphire van Mclain Ward. Ze sprong zelf grote prijzen op niveau CSI3* onder Marc Van Dijck. Ze haalde de finale van het BK voor seniors in Kapellen 2009. Ze was twee maal finalist tijdens de Beker van België voor seniors. Wendelina wordt tijdens haar carrière ingezet voor de fokkerij via embryotransplantatie. Haar zonen Edjaz en Glasgow vh Merelsnest, allebei van Nabab de Rêve, zijn goedgekeurd als dekhengst en zijn grote beloften voor de sport. Glasgow werd bij NRPS verkozen als verrichtingskampioen in januari 2013 en loopt internationaal onder Jur Vrieling. Edjaz vh Merelsnest springt onder eigenaar en dierenarts Ward De Bie nu al op 1.50m-niveau. Zowel Edjaz als Glasgow zijn volle broers van Malinda. Net als Koblenz, die met Taizo Sugitano in de Youngster Tour springt.

Wendelina is niet alleen volle zus van Sapphire, maar ook van Vincenzo vh Merelsnest, een BWP-goedgekeurde hengst die inmiddels is overleden. Ook haar volle broer Qarco vh Merelsnest sprong op GP-level en dat maar liefst tien jaar lang onder Eric Van der Vleuten, Philippe Le Jeune, Robin Sweely en Eirin Bruheim. Wendelina's halfbroers en -zussen Maureen, Nearco, Ovidius en Baldato sprongen allen op 1.40m-niveau.

Alle info over deze stam op www.merelsnest.be

Malinda merelsnest Wendelina Edjaz vh Merelsnest
Malinda                                                       Wendelina                                                   Edjaz

Sapphire, ex Safari vh Merelsnest Glasgow vh Merelsnest Malinda vh Merelsnest
Sapphire                      Glasgow                      Malinda als veulen

 
Full brother Koblenz                                    Mainda 4 jaar oud                     

Palmares

Nakomelingen

Drachtig voor 2017 van Balou du Rouet

Quintessa vd Molenberg (2016)

Pretty Boy vd Molenberg (Balou du Rouet) (2015- BWFA Auction Beervelde)

 

Video Malinda

 

Moeder Wendelina Beker van België Hulsterlo 2010:
 

Volle broer Edjaz Van 't Merelsnest Gold League 's Gravenwezel 2013